همه چیز درباره دوربین مداربسته و انواع آن

همه چیز درباره دوربین مداربسته و انواع آن

 

دوربین مداربسته چیست؟

 

از زمان توسعه دوربین مدار بسته در سال 1942، دوربین مدار بسته دچار تغییرات شدیدی شده است. دوربین مدار بسته (CCTV) سیستمی است که تمام عناصر آن از دوربین گرفته تا دستگاه های ضبط،‌ به طور مستقیم به هم متصل می شوند.. درگذشته این فناوری فقط برای مشاهده تصاویر زنده قابل استفاده بود، اما امروزه به سرعت به یک سیستم ضبط تبدیل شده که به کاربران امکان مشاهده و حفظ داده­ها را می­دهد. همین موضوع آن را به آخرین فناوری امنیتی تبدیل کرده است.

 

دوربین مدار بسته برای چه مواردی استفاده می شود؟

برای اولین بار آلمانی ها از دوربین مدار بسته برای مشاهده پرتاب موشک استفاده کردند. این سیستم در حال حاضر به فناوری جامع دوربین های امنیتی تبدیل شده است. از ساختمان های عمومی گرفته تا دفاتر خصوصی و خانه های مسکونی و باشگاه ها و …، از دوربین های امنیتی استراتژیک برای مشاهده رویدادها در هنگام وقوع آنها و همچنین ضبط فیلم برای نظارت در آینده استفاده می شود.

 

امنیت خانه

امروزه صاحبان خانه از آنها برای جلوگیری از تجاوز جنایتکاران و حفظ امنیت خانواده های خود استفاده می­کنند. خانه هایی که دارای دوربین امنیتی هستند بسیار کمتر از خانه های بدون دوربین احتمال سرقت یا خرابکاری خواهند داشت.

دوربین های پرستاری برای کسانی که در مورد نحوه گذراندن وقت کارکنان خانه خود کنجکاو هستند، گزینه خوبی است. همچنین این دوربین ها برای  والدینی که از پرستار بچه استفاده می کنند، مفید است.

 

نظارت تجاری

مشاغل به دلایل متعددی از دوربین های مدار بسته استفاده می کنند، ‌از جمله بازدارندگی از جرم. بانک ها، دفاتر، موزه ها، رستوران ها، فروشگاه های کوچک و بزرگ و ….. در معرض جرم قرار دارند، زیرا اکثر آنها همیشه پول نقد در دست دارند. برای محافظت مالی، صاحبان مشاغل به طور استراتژیک دوربین­های امنیتی را در رجیسترها، دفاتر پشتی، نزدیک گاوصندوق ها و ورودی ها قرار می دهند و همینطور فروشگاه ها از دوربین های امنیتی در طبقه فروش برای جلوگیری از سرقت از مغازه و خرابکاری استفاده می کنند. درست مانند دوربین پرستار بچه ها. مشاغل نیز از دوربین های امنیتی برای نظارت بر کارکنان و اطمینان از اینکه آنها از زمان خود به بهترین نحو استفاده می کنند، استفاده می کنند.

 

نظارت بر ترافیک

برای نظارت بر تردد در تقاطع ها و جاده های شلوغ سازمان­های اجرای قانون از دوربین های امنیتی استفاده می کنند. دوربین ها به نیروهای انتظامی اجازه می دهد رانندگانی را که چراغ قرمز را نادیده می­گیرند، با سرعت حرکت می کنند یا با بی احتیاطی رانندگی می کنند، شناسایی و برای جلوگیری از وقوع جرم شدیدتر، آنها را مجازات کنند.

 

فناوری دوربین مدار بسته چگونه کار می کند؟

دو نوع سیستم امنیتی دوربین مدار بسته وجود دارد: آنالوگ و دیجیتال

 

سیستم های امنیتی آنالوگ:

سیستم های نظارت آنالوگ با اتصال دوربین آنالوگ استاندارد شما به دستگاه ضبط ویدئو دیجیتال  DVR از طریق کابل های انتقال کار می کنند. دستگاه DVR فیلم را از دوربین دریافت می کند، فشرده می کند و سپس آن را برای مشاهده زنده یا مشاهده بعدی بر روی هارد ذخیره می­کند. این تنظیم همچنین به شما امکان می دهد ویدیو را از طریق اینترنت مشاهده کنید. وظیفه کنترل تمام قابلیت های داخلی دوربین از جمله تشخیص حرکت، برنامه، اعلان ها، ورودی های زنگ هشدار و موارد دیگر را بر عهده دارد.

 

سیستم های امنیتی دیجیتال:

سیستم های IP گزینه گرانتری هستند. در پیکربندی IP ، دوربین مسئولیت DVR را بر عهده می گیرد، از جمله فشرده سازی، تبدیل و پخش فیلم از طریق اتصال به اینترنت. با این تنظیم، DVR لازم نیست بلکه می توان فیلم را مستقیماً در رایانه شخصی یا NVR  پخش کرد.

 

انواع سیستم های موجود:

چندین سیستم دوربین مدار بسته مختلف برای عموم در دسترس است، اما هر کدام در یکی از سه دسته زیر قرار می گیرند:

 

  • سیستم های مداربسته مجهز به شبکه اصلی، که به همان ترتیب ساده کار می کنند، مگر اینکه به جای اینکه دوربین قدرت خود را از مانیتور بگیرد، هر دو دوربین و مانیتور به طور جداگانه از طریق منبع تغذیه، تغذیه می شوند. این نوع تنظیمات مقیاس پذیری بیشتری را امکان پذیر می کند، زیرا افزودن دوربین های بیشتر به سیستم بدون نگرانی از کمبود برق آسان تر است.
  • سیستم های دوربین مدار بسته ساده، که شامل یک دوربین متصل به یک مانیتور توسط کابل کواکس است. در یک سیستم ساده، دوربینها قدرت خود را از مانیتور دریافت می کنند.
  • سیستم های دارای قابلیت ضبط، که شامل ضبط کننده های ویدئویی است که امکان حفظ داده ها و امکان نظارت بر فیلم ها را فراهم می کند. DVR را می توان به این سیستم برای ذخیره سازی بیشتر و بازیابی یا انتقال ویدئو اضافه کرد.

 

چرا از فناوری دوربین مدار بسته استفاده کنیم؟

دوربین مدار بسته یکی از قابل دسترس ترین فناوری های پیشگیری از ضرر و نظارت بر ایمنی موجود در بازار امروز است. فناوری دوربین های مداربسته راه حلی ایمن را برای صاحبان املاک، مجریان قانون و صاحبان مشاغل در همه جا به وجود آورده است. با افزایش و تغییر نیازهای مصرف کنندگان، صنعت نیز محصولات بهتری با عملکرد و قابلیت اطمینان بهتر ارائه می دهد.

 

چه نوع دوربین مداربسته بخرم؟

بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که دوربین مدار بسته مناسب را انتخاب کرده اید، زیرا بسته به محل قرارگیری آنها و کاربرد اصلی آنها، باید یک دوربین مناسب برای نیازهای خود بیابید.

 

3 فاکتور که باید در نظر بگیرید:

اگر از خود می پرسیدید “چه نوع دوربین مدار بسته بخرم؟” پس به مکان مناسب آمده اید ، زیرا متخصصان شرکت دکترمیم دقیق ترین مشاوره جهت بهترین انتخاب به شما ارائه میدهند.

 

  1. لنز درست

انتخاب لنز مناسب به دوربین شما اجازه می دهد تا فوکوس کند و نور کافی را به سنسور دوربین وارد کند و به شما در خواندن پلاک های ثبت و تشخیص چهره و غیره کمک کند. لنز زوم اطلاعات بیشتری را در اختیار مشتریان قرار می دهد زیرا زوم اپتیکال می­تواند نور را با رسیدن به سنسور تنظیم کند و انعطاف پذیری و تصاویر را افزایش دهد.

 

  1. سنسور صحیح

هنگام یافتن سنسور مناسب به دو نکته توجه کنید: نوع و اندازه.

 

  1. وضوح خروجی

هرچه تعداد پیکسل ها بیشتر باشد، تصویر بهتر است.

 

آیا مکان نصب دوربین های مدار بسته من باید محرمانه باشند؟

جعبه یا نشانه ای از دوربین های مدار بسته می تواند مانع بزرگی برای سرقت و جنایت باشد.

 

در داخل و خارج از منزل از چه دوربینی استفاده کنم؟

نحوه نصب و استقرار دوربین ها مهم است. به عنوان مثال، اگر قرار است دوربین شما در محیط خارجی منزل قرار گیرد، نسبت به استحکام آن و مقاومت آب و هوایی مطمئن شوید. اگر قرار است داخل خانه قرار گیرد، مطمئن شوید که تحت تأثیر چربی یا بخار آشپزخانه قرار نمی گیرد.

 

آیا وضوح تصویر مهم است؟

با توجه به گستردگی مکانی که می خواهید دوربین نصب کنید، وضوح تصویر را متناسب انتخاب کنید.

 

انواع دوربین مدار بسته

 

  • دوربین مداربسته دام

این نوع دوربین گنبدی شکل است و بیشتر برای مکان های بسته مورد استفاده قرار می­گیرد.

 

شاخص های برتری دوربین مداربسته دام:

 

  • مشخص نبودن جهت
  • مقاوم به گرد و خاک
  • طراحی زیبا
  • زاویه گسترده
  • عدم جلب توجه
  • طول عمر بیشتر

 

  • دوربین مداربسته اسپید دام

این دوربین شبیه دوربین مدار بسته دام است با این تفاوت که امکان چرخش سیصد و شصت درجه داشته و زاویه دید بیشتری را در بر می گیرد.

 

  • دوربین مدار بسته بولت

این دوربین ها که به شکل استوانه هستند برای فواصل طولانی نصب می شوند.

 

  • دوربین مدار بسته C-Mount

این دوربین دارای لنز های بسیار قوی با برد زیاد است.

 

  • دوربین مداربسته روز و شب

 

همانطور که از نام آن بر می آید با این دوربین می تواند هم روز و  هم شب به ثبت تصاویر پرداخت.

 

  • دوربین مدار بسته با کیفیت HD
  • دوربین مداربسته گردان یا PTZ
  • دوربین مداربسته چشم ماهی یا fish eye
  • دوربین مداربسته دید در شب یا فرو سرخ
  • دوربین مدار بسته شبکه ای و IP
  • دوربین مدار بسته بی سیم
  • دوربین مداربسته پین هول
  • دوربین مدار بسته حرارتی یا ترمال
  • دوربین مداربسته ایندور و اوتدور
  • دوربین مداربسته لنز فیکس
  • دوربین مدار بسته لنز وریفوکال
  • دوربین مداربسته AL یا هوش مصنوعی

 

 

قیمت دوربین مداربسته و تعمیر آن

با توجه به تنوع و گوناگونی دوربین های مداربسته در بازار و تغییر نرخ مداوم،‌ لطفا جهت دریافت قیمت و تعرفه تعمیر دوربین مداربسته با مشاورین مجرب مجموعه دکترمیم تماس بگیرید.

 

تعمیرات تخصصی انواع دوربین های مدار بسته دکترمیم

با افزایش روز افزون استفاده از انواع دوربین های مداربسته نیاز به تعمیر این دوربین ها امری ضروری است. مجموعه دکترمیم با بیش از 10 سال سابقه کار در این زمینه و با بکارگیری تکنسین های مجرب توانسته خدماتی امن و حرفه ای را برای تعمیر دوربین های مداربسته، به شما عزیزان ارائه کند.

شما می­توانید در صورت نیاز به تعمیر و نصب انواع دوربین های مداربسته،  به صورت شبانه روزی ‌با شماره 021-44404515 با ما در تماس باشید.

 

 


برچسب‌ها:
سپتامبر 17, 2021 | 4:41 ب.ظ

6 نظرات
  1. saeed
    سپتامبر 19, 2021 در 4:00 ب.ظ

    سلام تست

    پاسخ
  2. saeed
    سپتامبر 19, 2021 در 4:01 ب.ظ

    تست دو

    پاسخ
  3. saeed
    سپتامبر 19, 2021 در 4:01 ب.ظ

    تست سه

    پاسخ
    • saeed
      سپتامبر 19, 2021 در 5:52 ب.ظ

      پاسخ تست

      پاسخ
      • saeed
        سپتامبر 19, 2021 در 5:53 ب.ظ

        پاسخ تست 2

        پاسخ
        • saeed
          سپتامبر 19, 2021 در 5:53 ب.ظ

          پاسخ تست 3

          پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • 6